SPCA Malta

De flesta av er vet nog redan att jag är på Malta för åtta veckors praktik på hittedjursmottagningen SPCA Malta. Mitt första intryck när jag kom dit var väldigt positivt! Det är ett fint ställe, katterna och hundarna har det bra och personalen är verkligen där för djurens skull, det är härligt att få ta del av deras arbete :)
 
De första två veckorna har jag varit på kattsidan. Där städar vi morgon och eftermiddag. Jag har ansvar över de vuxna katterna och känner att jag kommit in i rutinerna rätt så bra nu :) Förmiddagarna får jag göra lite vad jag själv vill eller hjälpa till där det behövs. Jag har främst socialiserat katter, både de vuxna och kattungarna. Sedan har jag försökt följa med hundtränaren Carol så mycket som möjligt eftersom det är djurtränare jag håller på att utbilda mig till :)
 
Tyvärr får jag inte lägga upp några bilder på internet därifrån! Det är verkligen synd för jag har hundratals fina bilder därifrån redan hehe. Men ni som vill se dom får göra det när jag kommer hem :) Vi har massor av fina katter och hundar och jag börjar redan ha mina favoriter. Inte bra. Jag har inte möjligt att ta med någon hem så jag vill helst inte fastna för någon speciell. Vilket i princip är omöjligt eftersom dom alla är så ljuvliga på sitt sätt! Ni kan se en del av dom på hemsidan: SPCA Malta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0